Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Réka Kis Asociatia Grupul Milvus

30.933333333333% Complete
464 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni!

Anul acesta s-au împlinit 21 de ani de când ajut activitatea Grupului Milvus. Începând din 2006, pe lângă munca mea de ornitolog, vizitez școli și grădinițe pentru a împărtăși dragostea pentru natură cu copiii și tinerii din județul Mureș și nu numai. Interesul școlilor pentru educația ecologică este în continuă creștere, motiv pentru care din acest an susțin activități alături de o nouă colegă.

Dorința mea este să ajungem la câți mai mulți, fiind că, doar cunoscând natura putem să o apreciem cu adevărat. În anul școlar 2022-2023 am susținut 141 de activități, pentru aproape 2.400 de copii.

Pentru a face aceste ore cât mai distractive și interactive folosesc foarte multe materiale didactice (animale din diverse materiale, cartonașe cu vietăți, cuiburi artificiale). Mă preocupă, în mod constant, diversificarea acestor obiecte, deoarece facilitează procesul de înțelegere și învățare a celor mici.

De ziua mea de naștere îmi doresc să pot ajunge la cât mai multe clase și să am la dispoziție o paletă cât mai variată de obiecte educaționale. Astfel, cel mai frumos dar pe care mi-l puteți face este să fiți alături de mine și, în loc să îmi oferiți un cadou, să contribuiți la acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere ori de nume pe ziuata.galantom.ro sau alte ocazii speciale din viața ta pe dar.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

De peste 30 de ani, Asociatia Grupul Milvus activează pentru conservarea patrimoniului natural al României.

De ce e importantă natura? Pentru că avem nevoie de ea. Acesta este și motivul pentru care trebuie să asigurăm un viitor și pentru generațiile următoare. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Isten éltessen! Sok sikert!
07 Dec 2023

Zsolt Péter

150 RON
Boldogat!
06 Dec 2023

Anonymous

206 RON
Spor!
06 Dec 2023
Boldogat és Sokat!
05 Dec 2023
Réka Kis : Asociatia Grupul Milvus
Cel mai frumos cadou de ziua mea